Nieuw tijdelijk adres: Gn. M. d'Alcantaralaan 41, Lembeke.

Oncologie en chemotherapie in Kaprijke, Belgium

“Er is geen medicijn zoals hoop.”

Oncologie en chemotherapie bij Vaccavet

Met de recente vooruitgang in veterinaire oncologie voor katten en honden, hebben cliënten en hun huisdieren meer opties en hoop dan ooit tevoren als het gaat om de behandeling van kanker. Bij Vaccavet kunnen onze klanten de optimale combinatie van behandelingsopties en compassie vinden die ze voor zichzelf en andere familieleden zouden verwachten als ze de diagnose van een levensbedreigende ziekte zouden krijgen.

Hoewel uw huisarts-dierenarts veel gezondheidsproblemen kan diagnosticeren en behandelen, vereisen bepaalde ziekten zoals kanker de zorg van een arts die een gespecialiseerde, intensieve opleiding in veterinaire oncologie heeft gehad.

De oncologische diensten van Vaccavet hebben een aantal van de meest uitgebreide kankerbehandelingen die beschikbaar zijn, evenals een breed scala aan geavanceerde diagnostische technieken. Onze geregistreerde veterinaire technici zijn ervaren in het behandelen van oncologische patiënten en getraind in het toedienen van chemotherapie. Hoewel een verwijzing niet nodig is, raden we u aan om de mening van uw primaire dierenarts te vragen om diagnostische tests uit te voeren, een behandelplan op te stellen en uw opties te bespreken voor medische, bestralings- of chirurgische oncologische behandelingen die zijn afgestemd op de toestand van uw hond of kat.

Het oncologieteam van Vaccavet werkt actief samen met u en uw dierenarts in de eerste lijn om het meest geschikte behandelingsprotocol voor het specifieke type kanker van uw huisdier te diagnosticeren, in te stellen en te selecteren. Ons doel is altijd om de hoogste kwaliteit van leven te behouden en u en uw huisdier zo lang mogelijk bij elkaar te houden.

Veterinaire oncologen behandelen doorgaans:

  • Fibrosarcomen
  • Huidtumoren
  • Borsttumoren
  • Lymfoom
  • Endocriene tumoren
  • Osteosarcoom
  • hemangiosarcoom
Translate »