Nieuw tijdelijk adres: Eikelstraat 49a, 9900 Eeklo

Zo bezoekt u de dierenarts in tijden van het Coronavirus

Bij ons staan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van onze patiënten, medewerkers, klanten en de omgeving op nummer één tijdens deze Corona-crisis.

We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we de beste zorg aan dieren kunnen blijven geven, terwijl onze medewerkers veilig kunnen werken.

De Corona-pandemie is voor iedereen heel vervelend. We doen ons uiterste best om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen. Zoals altijd. U kunt dus gewoon een afspraak bij ons maken.

Wat moet ik doen als ik naar de dierenarts ga?

 • We werken op afspraak, dus bel of maak online uw afspraak.

Wat we van u vragen:

 • Per dier mag er maximaal één begeleider mee, overige familieleden vragen we om buiten te wachten.
 • De begeleidende eigenaar moet vrij zijn van klachten zoals hoesten, keelpijn, neusverkoudheid of koorts.
 • Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Laat dan iemand anders met uw dier langskomen of bel de afspraak af. Wij rekenen hier geen kosten voor.

Wat moet ik doen als ik voer of medicijnen moet kopen?

 • U kunt nog steeds bij ons terecht voor voer, medicijnen en supplementen. Bel vooraf, dan leggen we uw bestelling klaar en kunt u zo snel mogelijk weer met uw bestelling naar huis.

Wat doen wij om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan?

We hebben verschillende maatregelen getroffen om onze medewerkers veilig te laten werken. Zo kunnen dieren de noodzakelijke zorg krijgen waar ze recht op hebben. Denk hierbij aan:

 • Medewerkers met griep en/of verkoudheidsverschijnselen blijven thuis.
 • Waar mogelijk helpen we u telefonisch of per mail.
 • Zoals altijd houden we ons aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. De kliniek wordt goed schoongemaakt en gedesinfecteerd.
 • Richtlijnen voor interacties met huisdiereigenaren zijn met onze medewerkers gedeeld, zo helpen onze teams om veilige afstanden te bewaren. Betalingen gaan zoveel mogelijk contactloos.
 • We vragen uw medewerking voor de punten hierboven.

Heeft de dierenkliniek aangepaste openingstijden?

De openingstijden van onze kliniek vindt u op onze website. Mochten de openingstijden aangepast worden, dan zorgen we dat de website up-to-date is.

Kan ik met mijn huisdier naar de dierenarts gaan als ik besmet ben met het Coronavirus COVID-19?

Als u besmet bent met COVID-19, of als er vermoed wordt dat u besmet bent, kom dan niet zelf naar de dierenarts, maar laat iemand anders die niet besmet is uw dier langsbrengen. Neem ook vooraf contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken en goed op de hoogte zijn van de situatie. Zo kan ons team de nodige voorzorgsmaatregelen nemen en uw dier veilig behandelen.

Oncologie en chemotherapie in Kaprijke, Belgium

“Er is geen medicijn zoals hoop.”

Oncologie en chemotherapie bij Vaccavet

Met de recente vooruitgang in veterinaire oncologie voor katten en honden, hebben cliënten en hun huisdieren meer opties en hoop dan ooit tevoren als het gaat om de behandeling van kanker. Bij Vaccavet kunnen onze klanten de optimale combinatie van behandelingsopties en compassie vinden die ze voor zichzelf en andere familieleden zouden verwachten als ze de diagnose van een levensbedreigende ziekte zouden krijgen.

Hoewel uw huisarts-dierenarts veel gezondheidsproblemen kan diagnosticeren en behandelen, vereisen bepaalde ziekten zoals kanker de zorg van een arts die een gespecialiseerde, intensieve opleiding in veterinaire oncologie heeft gehad.

De oncologische diensten van Vaccavet hebben een aantal van de meest uitgebreide kankerbehandelingen die beschikbaar zijn, evenals een breed scala aan geavanceerde diagnostische technieken. Onze geregistreerde veterinaire technici zijn ervaren in het behandelen van oncologische patiënten en getraind in het toedienen van chemotherapie. Hoewel een verwijzing niet nodig is, raden we u aan om de mening van uw primaire dierenarts te vragen om diagnostische tests uit te voeren, een behandelplan op te stellen en uw opties te bespreken voor medische, bestralings- of chirurgische oncologische behandelingen die zijn afgestemd op de toestand van uw hond of kat.

Het oncologieteam van Vaccavet werkt actief samen met u en uw dierenarts in de eerste lijn om het meest geschikte behandelingsprotocol voor het specifieke type kanker van uw huisdier te diagnosticeren, in te stellen en te selecteren. Ons doel is altijd om de hoogste kwaliteit van leven te behouden en u en uw huisdier zo lang mogelijk bij elkaar te houden.

Veterinaire oncologen behandelen doorgaans:

 • Fibrosarcomen
 • Huidtumoren
 • Borsttumoren
 • Lymfoom
 • Endocriene tumoren
 • Osteosarcoom
 • hemangiosarcoom
Translate »