Nieuw tijdelijk adres: Gn. M. d'Alcantaralaan 41, Lembeke.

Huisdier Chirurgie in Kaprijke, Belgium

We bieden veterinaire chirurgie in Kaprijke, België, inclusief weke delen, orthopedische, laparoscopische en endoscopische procedures.

Onze Veterinaire Chirurgie Diensten

We weten dat het een stressvolle tijd kan zijn wanneer uw huisdier een operatie nodig heeft. Bij Vaccavet helpen we je bij elke stap.

We geven volledige pre-operatieve informatie voor u en uw huisdier – dit omvat wanneer u moet voorkomen dat ze de avond voor de operatie eten tot een volledig schema van de dag van de operatie. Als uw huisdier onder narcose gaat, is het mogelijk dat we bloedonderzoek nodig hebben om er zeker van te zijn dat ze gezond genoeg zijn voor de operatie.

Ons veterinaire team zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we de aandoening van uw huisdier genezen en u tijdens de operatie bellen met het goede nieuws. Meerdere medewerkers van ons team zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles in de operatiekamer vlekkeloos verloopt.

Zodra uw huisdier niet meer geopereerd is, nemen we onmiddellijk contact met u op en zorgen we ervoor dat u over alle informatie beschikt om uw huisdier mee naar huis te nemen en ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en klaar zijn om te genezen. Mogelijk moeten we ook vervolgafspraken maken om ervoor te zorgen dat het genezingsproces goed verloopt.

Für alle Kastrations- und Kastrationsoperationen von Katzen und Hunden rufen Sie uns bitte direkt an, um einen Termin zu vereinbaren.

Veterinaire Chirurgie Diensten

Weke Delen Chirurgie
Dit is elke operatie die geen verband houdt met botten of gewrichten. Het kunnen routinematige electieve procedures zijn, zoals castraties en sterilisaties tot veel gecompliceerdere intra-abdominale operaties. Ons veterinair personeel doet een zorgvuldige evaluatie om te bepalen of uw huisdier een weke delen operatie nodig heeft. We streven ernaar om de procedure van uw huisdier voor, tijdens en na de operatie zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Onze dierenartsen gebruiken de veiligste en meest effectieve anesthesie om de pijn van uw huisdier te beheersen tijdens weke delen chirurgie. Tijdens het hele proces houden we de vitale functies van uw huisdier nauwlettend in de gaten.
Orthopedie
Orthopedische chirurgie is de tak van chirurgie die zich bezighoudt met aandoeningen van het bewegingsapparaat. Orthopedisch chirurgen gebruiken zowel chirurgische als niet-chirurgische middelen om musculoskeletale trauma’s, sportblessures, infecties, tumoren en aangeboren aandoeningen te behandelen.

Bij Vaccavet hebben we het kapitaal en de tijd geïnvesteerd die nodig zijn voor een goede training van de apparatuur die nodig is om complexe orthopedische procedures nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Vaccavet heeft ruime ervaring met vele orthopedische diagnostische en chirurgische ingrepen.

Laparoscopie en Endoscopie
Bij Vaccavet kunnen we indien nodig endoscopische en laparoscopische procedures bij uw huisdier uitvoeren. Endoscopie gebruikt een lange, flexibele buis met een videocamera om het maagdarmkanaal te evalueren. Met deze apparatuur kunnen we biopsieën nemen en/of vreemde voorwerpen uit de maag of het darmkanaal verwijderen. Laparoscopie maakt ook gebruik van een camera. Het is echter gemonteerd op een stijf instrument waardoor procedures in het lichaam minder invasief kunnen worden uitgevoerd dan chirurgie.

Endoscopische technieken kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan veterinaire behandelingen te vergemakkelijken. Bronchoscopie is de techniek die wordt gebruikt om de luchtwegen te onderzoeken, vreemde voorwerpen te verwijderen en laesies of tumoren te detecteren en te bemonsteren. Cystoscopie maakt behandeling van de blaas mogelijk, terwijl gastro-intestinale endoscopie problemen in de maag en darmen aanpakt. Met laparoscopie kan de dierenarts buikorganen bekijken. Otoscopie maakt onderzoek van de gehoorgang en het middenoor mogelijk (en is een van de meest voorkomende diergeneeskundige procedures). Rhinoscopie is een techniek voor het onderzoeken en behandelen van neus en keel. Vaginoscopie wordt gebruikt om vaginale problemen te behandelen en veehouderijtechnieken te verbeteren. Deze apparatuur kan ook worden gebruikt om te helpen bij minder ingrijpende operaties zoals laparoscopische sterilisaties en gastropexie (het bevestigen van de maag aan de buikwand om rotatie van de maag te voorkomen).

Translate »